Баранина вибір м'ясо >> Инвестиции в акции >> Форум про Инвестиции
Форум про Инвестиции

Форум про Инвестиции



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 06.07.2025 - 09:35:17
Страницы:  1  

Баранина вибір м'ясо

Объявление

.
СообщениеАвтор

Колеги, допоможіть з вибором баранини! Планую готувати святковий обід і хочу купити якісне м'ясо. Які частини туші найкращі для запікання в духовці? Як правильно вибрати свіже м'ясо і на що звертати увагу при покупці?

---------------------

Uran-236

инвестор




Статистика:
Сообщений: 1991
Регистрация: 07.08.2012
22.06.25 - 01:22:44
Сообщение # 1
RE: Баранина вибір м'ясо

Для запікання в духовці найкраще підходить нога або лопатка баранини. Ребра теж чудовий вибір, особливо якщо готуєте для великої компанії. При виборі звертайте увагу на колір - м'ясо має бути яскраво-червоним, не темним. Жир повинен бути білим або кремовим, без жовтого відтінку. Обов'язково перевірте запах - свіже м'ясо не має різкого аромату.

---------------------

Oliver

инвестор




Статистика:
Сообщений: 35227
Регистрация: 29.04.2003
22.06.25 - 02:06:28
Сообщение # 2
RE: Баранина вибір м'ясо

З власного досвіду можу сказати - баранина справді потребує правильного вибору! Я завжди купую тільки у перевірених місць, де м'ясо свіже і якісне. Ось хороший варіант https://silpo.ua/category/baranyna-ta-iagniatyna-4415. Там є як баранина, так і ягнятина високої якості. М'ясо завжди свіже, а ціни прийнятні. До речі, там же можна знайти спеції для маринування.

---------------------
Наталия

Nitka

инвестор




Статистика:
Сообщений: 236
Регистрация: 03.03.2008
22.06.25 - 03:01:38
Сообщение # 3
RE: Баранина вибір м'ясо
Требуется автозакрытие тем. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники